Bakkerij Vleugels
soep bakkerij Vleugels

Dagvers

Soep met groenten van het seizoen

Onze dagverse soepen worden gemaakt met seizoensgebonden ingrediënten die lokaal worden gekocht en bereid. Dat proef je.

Voedzaam en lekker

met lokale gekweekte kraakverse groenten van bij ons

Voor de bereiding van onze soepen werken we samen met lokale landbouwers. Op die manier maken we een voedzame maaltijd met een verscheidenheid van vitaminen en mineralen. Smaakt dat naar meer? Onze soepen zijn een troostende en verwarmende maaltijd op een koude dag, maar ook een licht en verfrissend alternatief op een warme zomerdag.

Met deze ingrediënten maken we de lekkerste soepen. Elke dag vers uit onze keuken. En uiteraard vergezeld van een heerlijk vers broodje.

Duurzaamheid, daar gaan wij voor. Daarom werken wij zoveel mogelijk met producten uit de regio.

Bakkerij Vleugels

Werken met lokaal geteelde groenten brengt heel wat voordelen met zich mee. Eerst en vooral zijn de producten verser omdat ze niet ver hoeven te reizen.

Daarnaast hebben ze een betere smaak, steunen we de lokale boeren en zijn er tal van voordelen voor het milieu waaronder een kleinere ecologische voetafdruk.

Lokale teelt

Van bij ons

Een dampende kom soep

de ideale maaltijd in alle seizoenen

Dagverse soep is een heerlijke en gezonde maaltijd die het hele jaar door kan worden gegeten. Wij hebben een leuk assortiment voor u met een variëteit aan lokale, seizoensgebonden groenten.

soep bakkerij Vleugels

Sara

Heerlijk!! Wat een smaakvolle soepen!

Dat smaakt naar meer!

Bakkerij Vleugels
Jean Baptiste van Monsstraat 127 bus 1
3000 Leuven
T 016 43 75 34
BE 0836.623.713